22 december 2012

Juniorklasse bij de NAC in 2013

Vorig seizoen is de NAC begonnen met een extra klasse aan het reguliere programma van de NAC toe te voegen, de NAC V8 klasse. Deze hebben we op proef één seizoen mee laten draaien. Het waren mooie nostalgische crossauto’s, die mooi op de baan lagen, maar jammer genoeg niet gebracht hebben wat de NAC ervan had gehoopt. Deze klasse zal dan ook in 2013 weer uit het programma gehaald worden.

De bestuursleden krijgen echter vaak verzoeken van verschillende klassen om toegelaten te worden in het programma van de NAC. Al vele jaren kwamen er verzoeken binnen van de junioren om ook eens te mogen rijden bij de NAC.
Wij als bestuur hebben besloten om aan dit verzoek gehoor te geven door de juniorklasse in seizoen 2013 toe te voegen aan ons programma door middel van een proefjaar. Bij voldoende animo en bij gebleken geschiktheid,  kan deze klasse eventueel een vast karakter krijgen bij de NAC.

De NAC heeft dit besloten omdat er, naast de klassen die de NAC al heeft, met de junioren een pakket kan worden aangeboden voor rijders van alle verschillende leeftijden die actief zijn in de crosswereld. Dit betekend dat je als 14 jarige lid kunt worden in de juniorklasse van de NAC  en vervolgens volwaardig meedoet aan het clubkampioenschap van de NAC.

Bron: NAC Autocross

In: Nieuws @ 20:35 — Reacties uitgeschakeld voor Juniorklasse bij de NAC in 2013