19 maart 2013

Extra trainingsmogelijkheid Ter Apel zaterdag 23 maart

Ter Apel- Ook in dit jaar, in de aanloop van een nieuw Nederlands kampioenschap Ovalracing, zal er voor de coureurs weer de gelegenheid zijn voor een extra trainingsmoment. Op zaterdag 23 maart a.s. zal er een extra trainingmiddag zijn in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel. De training is toegankelijk voor deelnemers aan het NK Ovalracing 2013. Coureurs dienen in het bezit te zijn van een KNAF (dag-)licentie Ovalracing 2013. De training is vanaf 13:00 uur tot 14:00 uur uitsluitend voor de juniorenklasse, de overige klasses kunnen vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur hun rondjes maken. Het rennerskwartier is vanaf omstreeks 12:45 uur geopend.

Voor nieuwkomers in de juniorenklasse is er op 23 maart de gelegenheid om het verplichte examen af te leggen. Het theorie-examen, is van 11:00 uur tot 12:00 uur, aansluitend zal het praktijkexamen op het circuit plaats vinden. Nederlandse junioren dienen vooraf hun KNAF licentie bij de KNAF aan te hebben gevraagd. Op zaterdag 30 maart zal deze gelegenheid nogmaals worden geboden. Nieuwkomers in de juniorenklasse die willen  deelnemen aan dit examen dienen zich te melden bij de NNO via info@ovalracing-terapel.nl

Let op, deze extra trainingsdag zal alleen plaats vinden als de weer- en terreinomstandigheden het toelaten. Hou dan ook de website van de NNO in de gaten voor het laatste nieuws.

Bron: NNO Ter Apel

In: Nieuws @ 15:58 — Reacties staat uit voor Extra trainingsmogelijkheid Ter Apel zaterdag 23 maart