14 april 2011

Opgave 1600 cup

Over een goede 2 weken gaan we van start met de eerste wedstrijd die mee telt voor de Standaard 1600 cup. Er is nog een belangrijk punt verandert om de cup aantrekkelijk te maken. De standaard 1600 cup bestaat uit 7 wedstrijden hiervan tellen 6 wedstrijden voor het kampioenschap. Dit houd in dat de slechtst gereden wedstrijd / niet gereden wedstrijd niet mee telt voor het kampioenschap. De reden is hiervoor om de kosten wat te drukken en dat je dus niet verplicht bent om alle wedstrijden te rijden om toch nog kampioen te kunnen worden. Dit om de kosten nog wat te drukken. De entree prijzen en daglicentie’s van alle clubs staan op de Site http://1600.rararacing.nl.

De aanvullende reglementen van deze Standaard 1600 cup kan je terugvinden op deze speciale website voor de Standaard 1600 cup. http://1600.rararacing.nl.

Om alle vragen centraal te houden, is ervoor gekozen om alleen het gastenboek van RaRaRacing.nl open te houden. Dit zodat alle informatie, vragen etc op 1 plek worden behandeld.

Zou iedereen die graag de cup bij ons wil rijden zich zo spoedig mogelijk voor 15 april op willen geven zodat we de nieuwe nummerbordjes kunnen laten drukken met de hoofd sponsor er op. Zonder sponsoren kunnen we jullie niet zo’n mooie prijzen pot aanbieden. Stuur een e-mail naar 1600cup@gmail.com om je op te geven! Vermeld hierbij je
– Naam:
– Adres:
– Postcode en Woonplaats
– Startnummer:
– E-mailadres:

Heb je nog aanvullende vragen/opmerkingen, mail deze naar bovenstaand emailadres of laat een reactie achter op het gastenboek.

Wij hopen op jullie deelname!

Namens de organisatie van de Standaard 1600 cup

In: Nieuws @ 15:19 — Reacties uitgeschakeld voor Opgave 1600 cup