20 mei 2011

Swarte cross-kriebels……..

Het kriebelt al weer een tijdje, er worden al weer wat frequenter vergaderingen gepland en gesproken over het hoe en wat van de eerstvolgende Swarte cross van Blije, door de meiwurkers van dit evenement.

In grote lijnen is de programmering al uitgezet en ziet het er een beetje uit als vorig jaar.
In de hoofdrol staan vanzelfsprekend de coureurs van de diverse klassen.

Inschrijving…
Er kan vanaf 1 juli a.s. t/m 1 augustus dagelijks van 19:00 – 20:00 weer telefonisch worden ingeschreven op het telefoonnummer wat vooraf op www.swartecrossblije.hyves.nl bekend zal worden gemaakt. Ieder lid van onze hyves zal dit dan ook via een groepsbericht te weten komen. Via de mail of bij de organisatie kan níet worden ingeschreven!

We hopen dat er weer een sportieve strijd zal worden geleverd tussen de coureurs van:
– Standaard klasse 1600 cc
– Standaard klasse 2000 cc
– Damesklasse
– Âlde lullenklasse (NIEUW! leeftijdsgrens + 45 jaar)
– Stockcars F1
– Cross motoren
– en de Núvere weinen race (met als 1e prijs €500,-, 2e €250,- en 3e prijs €125,-!)

Het publiek hoeft niet alleen te genieten van de capriolen van de coureurs maar kan zich ook vergapen aan de talenten van Europees kampioen trailrijden Alex van der Broek en  is er een professionele ballonkunstenaar gecontracteerd. Dus voor de kids is er ook genoeg te doen; wat te denken van een reuze zandbak, loopautootjes en een springkussen!
Na de gezellige prijsuitreiking zal de, in Fryslân wereldberoemde formatie, de Hûnekop de feestvreugde pogen te verhogen.
Kortom….allerlei ingrediënten voor “de moaiste sneon fan de boufak!” En zijn de weergoden ons goed gezind, dan kan de dag niet meer stuk!
Oan’t sjen op 20 augustus 2011!!!!!!

www.swartecrossblije.hyves.nl
e-mail: swartecrossblije@gmail.com

In: Nieuws @ 14:58 — Reacties uitgeschakeld voor Swarte cross-kriebels……..