14 juli 2011

Persbericht 49ste autocross Hallum

Eindelijk is het weer zover, op de welbekende laatste zaterdag van augustus gaan wij de 49ste Hallumer Autocross organiseren. Om 11.00 uur lokale tijd zal het geweld aan de Zuidermiedweg in Hallum los barsten. Dit jaar zullen de volgende klassen aan de start verschijnen:

Regio klasse
Standaard 1600 FAC klasse
Vrije standaard klasse
Rodeo klasse
Stockcar F1 klasse

Vele lokale helden zullen aan de start verschijnen in de regioklasse. De meeste van deze coureurs rijden maar 1x per jaar en, net als de voorgaande jaren, zullen we in deze klasse veel spektakel zien. In de standaard 1600 FAC klasse zien we vast ook wel een paar bekende namen langskomen. Wat denkt u van oud Hallumer Rene Wagenaar en Hallumer Marko Kramer, 2 snelle mannen die gaan strijden voor de nummer 1 plek voor de standaard 1600 cup. De finale van deze cup is in Hallum. In de rodeoklasse, welke bekend staat om zijn spektakel, zullen we vast en zeker de nodige koprollen gaan zien.

Onze verwachting is dat we in de Stockcar F1 klasse ongeveer 30 coureurs aan de start zullen hebben. 1 ding is zeker, deze mannen zullen met hun dikke V8 motoren voor het nodige vuurwerk gaan zorgen. Ook in deze klassen zullen we meerdere bekende namen tegen komen. De verwachting is dat er alleen al in deze klasse een 6-tal Hallumers/ oud Hallumers hun motoren zullen laten brullen. Een ieder van deze mannen hoopt de wedstrijd in Hallum nog eens aan hun lijstje toe te kunnen voegen.

Dan de vrije standaardklasse. Bij deze klassen zullen we voor de 5e en laatste keer gaan kijken wie de felbegeerde Durk Wagenaar bokaal mee naar huis zal mogen nemen. We hebben in de diverse wedstrijden dit jaar al veel verschillende winnaars gehad en durven geen voorspelling te doen. Wat we u wel kunnen voorspellen is dat het een wedstrijd zal worden die we met zijn allen niet snel zullen vergeten. Er zijn nog een heleboel coureurs erg gebrand op het winnen van deze bokaal en ze hebben daar nog 1 kans voor!

Willen de coureurs die mee willen doen aan de 49ste autocross door middel van een email, met daarin hun adresgegevens, klasse transpondernummer en startnummer, sturen naar autocrosshallum@live.nl Ook voor verdere vragen kunt u een email naar dit adres sturen. Opgave van de rodeo, fac1600 en stockcar F1 via www.fac-autocross.nl

Graag zien wij u allen verschijnen op zaterdag 27 augustus 2011 om 11 uur aan de Zuidermiedweg in Hallum.

In: Nieuws @ 16:27 — Reacties uitgeschakeld voor Persbericht 49ste autocross Hallum