12 september 2011

Brabantcup Stockcar F1 Wijk en Aalburg 17 september

Zaterdag 17 september organiseert autocrossvereniging EZHACO voor de 2e maal een wedstrijd op de Klaverplak. Met nog 2 wedstrijden te gaan, staan de coureurs voor een moeilijke opgave, een aantal van hen zullen nog volop moeten strijden voor de punten van het clubkampioenschap. In alle 8 aanwezige klassen is er nog niemand zeker van de grootste beker.

Zo zal Axel Verhagen met zijn plaatsgenoot Cor Timmermans de strijd moeten aangaan. Het puntenverschil tussen deze coureurs is niet groot. Maar, er is nog een kaper op de kust, Bryan Brands, hij heeft dit seizoen de overstap gemaakt van de Jeugdklasse naar de 1600 klasse en staat nu op een verdienstelijke 2e plaats.

Mooie sportieve wedstrijden in de Jeugdklasse. Met 5 rijders uit de regio is het prachtig om te zien hoe de jeugdige coureurs ( 12 t/m 16 jaar) mooie gevechten in hun race bolide uitvoeren op de baan.

In de Sierracup, is Leon Schreuders de te kloppen man, hij zal er alles aan moeten doen om vader en zoon Ad en Stephan Bouman achter zich te laten.

Sjakie Dingemans staat op een verdienstelijke 4e plaats in het tussenklassement in de Toerwagenklasse.

De wedstrijddag zal in het teken staan van de Brabantcup Stockcar F1. Ondanks het drukke Stockcar weekend hopen we dat er toch een aantal grote namen aan de start zullen staan.

De wedstrijden beginnen om 12.00, het circuit is te vinden aan de Klaverplak in Wijk en Aalburg. Voor info kunt u kijken op www.ezhaco.nl

In: Nieuws @ 20:38 — Reacties uitgeschakeld voor Brabantcup Stockcar F1 Wijk en Aalburg 17 september