30 september 2011

Bestuur ACON klaar voor NK Stockcar zondag 2 oktober 2011

Afgelopen woensdagavond heeft het bestuur een laatste inspectie gedaan aan de baan, rennerskwartier en parkeerterreinen. Daaruit bleek dat je duidelijk kon zien dat het erg nat is GEWEEST. Maar de situatie is nu zo dat het er allemaal prima bij ligt.

Loonbedrijf Hoogland heeft de opdracht gekregen om nog een paar laatste zaken op en rond de baan te verfraaien. Dit zal de komende dagen gebeuren.

Dan moet het zondag gaan gebeuren. De lichten staan op groen. Het wordt prima crossweer, met temperaturen van boven de 20 graden. Ideaal om heerlijk ontspannen een pracht crossdag te beleven. Er is gezorgd voor extra parkeerruimte omdat het bestuur een grote toeloop van publiek en rijders verwacht. De firma Goudsblom van de Breelandseweg heeft haar medewerking verleend en heeft (voor reserve) haar grasland beschikbaar gesteld. Daarom zal er ruim voldoende vrije parkeerruimte zijn.

De rijders wordt verzocht om in het rennerskwartier krap te parkeren. Medewerkers van de ACON zullen zeer vroeg aanwezig zijn om e.e.a. goed te regelen. Medewerking van de rijders en monteurs wordt daarbij gevraagd. Ook wordt het publiek gevraagd om de auto’s krap te parkeren om zoveel mogelijk auto’s op onze eigen parkeerterreinen te kunnen bergen.

Zondagmorgen om 8.00 uur gaan de hekken op en ook natuurlijk de kassa’s.
Entree voor deze dag is € 10,00 en voor de jeugd € 2,00. Parkeren is vrij.

Het bestuur wenst rijders en publiek een zeer mooie crossdag toe!

TOT ZONDAG!

Met vriendelijke groet,

Hans Kruijer, Secretaris ACON

In: Nieuws @ 20:28 — Reacties uitgeschakeld voor Bestuur ACON klaar voor NK Stockcar zondag 2 oktober 2011