5 oktober 2011

Vrije standaard staat garant voor spektakel tijdens Autocrossdag Ter Apel

Komende zondag is het zover en wordt traditiegetrouw voor veel coureurs het autocross seizoen afgesloten. Er zijn nog een aantal crossen te gaan maar de meeste kampioenschappen zijn inmiddels beslist. Nu wordt het dus tijd voor een laatste dag fun en dit keer niet op zand of klei, maar zullen zo’n tweehonderd autocross coureurs met elkaar de strijd aan gaan op het asfalt van Autosportstadion “de Polderputten”.

Al jaren wordt er in de Vrije Standaard hard geknokt voor de overwinning op het asfalt. Met veel coureurs uit de regio maar ook de snelle mannen vanuit Noord-Holland is deze dag in Ter Apel een succes. Zo heeft Leo Sintebin al meerdere malen meegedaan op het asfalt, net als de gebroeders Tesselaar.  Maar wat te denken van Gert Elzinga die zich al vele malen van voren heeft laten zien.

Nu de Vrije Standaardklasse alweer een aantal jaren uit het reguliere programma is verdwenen maken de mannen die het hele jaar in de autocross actief zijn weer de dienst uit.

De NNO hoopt daarom veel Vrije Standaard coureurs te mogen begroeten om er een waar spektakel van te maken. Naast deze spectaculaire klasse zal er o.a. een grote groep Bangerstox aan de start staan net als de altijd populaire Rodeoklasse. Vorig jaar waren de mannen van de Sprinterklasse weer aanwezig op het asfalt, dit seizoen hebben zich al meer dan tien coureurs aangemeld voor deze klasse. Dus kom dit weekend naar Ter Apel voor dag vol spektakel die wordt afgesloten met een Caravanrace..

Meer info over de races van komende zondag (9 Oktober) vindt u via
www.ovalracing-terapel.nl

In: Nieuws @ 19:17 — Reacties uitgeschakeld voor Vrije standaard staat garant voor spektakel tijdens Autocrossdag Ter Apel