3 mei 2012

Newsflash .. Nieuwe plannen voor Mark Teuben (Update 3 mei 2012)

Ter Apel – Langzamerhand wordt naar het einde toe gewerkt van het Hotrod project van Mark Teuben. De motor inbouwen en aansluiten en dan kunnen de puntjes op de “i” worden gezet. Zoals het er naar uit ziet staat hij tijdens de Hemelvaartraces in Ter Apel aan de start in de Superklasse. Zie hieronder een aantal recente foto’s:


Ter Apel – Het seizoen is nog maar net ten einde of de eerste nieuwtjes voor volgend jaar komen al weer binnen. Wellicht had u al gehoord dat Mark Teuben de overstap zal maken naar een Hotrod.

Mark Teuben zal na 10 jaar afscheid nemen van de VW Golf 1, waarmee hij in 2002 begon in de VW 1600-klasse in Ter Apel. In 2004 heeft hij een jaar in de Standaard 2000 gereden, om vervolgens in 2005 de overstap te maken naar de Sportklasse. Ook hier heeft hij 1 jaar in gereden. In de winter van 2005/2006 is de VW Golf duchting onder handen genomen en is deze klaargestoomd voor de Superklasse in 2006. In dat jaar sleepte hij meteen het Nederlands Kampioenschap in de wacht. De achtereenvolgende jaren was hij tevens actief in de Superklasse met diezelfde wagen. Op 25 september 2011 werden de laatste meters met deze auto gereden. Hij beëindigde het seizoen met een 3e plaats in het Nederlands Kampioenschap en een 4e plaats in het NNO Clubkampioenschap. Nu staat de wagen te koop!
Maar heeft hij inmiddels al een nieuwe bolide gevonden? Jazeker! Er is een Peugeot 206 uit Schotland aangeschaft. De auto staat inmiddels thuis en zal de komende weken worden geprepareerd. Zo wordt hij o.a. omgebouwd van rechtsgestuurd naar linksgestuurd. Wij houden u zeker op de hoogte!

Zie hieronder de eerste foto’s!


Mark Teuben .. 2011. Deze wagen staat te koop!


De nieuwe aanwinst.

In: Newsflash @ 19:41 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Nieuwe plannen voor Mark Teuben (Update 3 mei 2012)