13 november 2011

Seizoensafsluiting op het Midland Circuit te Lelystad

Op zondag 20 november worden de laatste races van seizoen 2011 gehouden op het Midland Circuit, meetellend voor het NOV kampioenschap. De Stockcar F1 coureurs mogen dan afwezig zijn, maar in de vijf aanwezige klassen moet er nog ZEER fel gestreden worden voor de laatste kampioenschapspunten en de dagoverwinning.

Aan de start komen:

Juniorklasse en 1400 cc. klasse
In de Juniorklasse is de kampioen bekend, Jeffrey Lemmens, maar tussen plaats 2 en plaats 6 zitten 19 punten verschil, terwijl er op de racedag 48 punten te behalen zijn; dus de strijd om plaats 2 t/m 5 in de eindrangschikking is nog helemaal open.

De strijd in de 1400 cc klasse is nog veel spannender; na 8 races staan de nummers 1, 2 en 3 (Evert Westra, Remco van Wezel, Edwin Ilbrink) slechts 6 punten uit elkaar!!!

Midland Hotrod klasse
Bij de Midland Hotrods is de strijd om het kampioenschap nog lang niet gestreden; Tony van Dranen en Auke Bakker staan 17 punten uit elkaar; dat worden nog zware manches voor beide heren.

Rodeo klasse
De kampioen is bekend; Arie de Bruyn, staat 52 punten vrij van nr.2 Ad Kamps en 88 punten voor op de nr. 3 Jessey de Bruyn. Dat opa Duud met zijn 76 jaar!!!! de hele jonge garde het nakijken geeft is toch wel uniek in de autosport.

Stockcar F2
Wie de eerste drie plaatsen in het kampioenschap veroveren is al wel duidelijk, maar de onderlinge verdeling kan nog wijzigen door een slecht dagresultaat van nr. 1 Henk Peeters of nr. 2 Toon Schut; Roy Hendriks zal er alles aan doen om ieder foutje van Henk of Toon direct af te straffen.

Aanvang wedstrijden: 12.00 uur
Trainingen van 10 tot 11.30 uur.

Info: nov@autospeedway.org
www.nov-ovalracing.nl

In: Nieuws @ 16:46 — Reacties staat uit voor Seizoensafsluiting op het Midland Circuit te Lelystad