15 november 2011

Feestavond & prijsuitreiking NK & NNO 10 dec. a.s.

Hierbij nodigt het bestuur van de N.N.O. jullie allemaal uit voor de jaarlijkse feestavond, die dit jaar gehouden gaat worden op: zaterdag 10 december a.s. in zaal “de Polderputten” te Ter Apel.

Aanvang van de avond is: 20.30 uur

Het is een avond voor medewerkers, rijders, helpers, sponsors e.d., kortom dus een avond voor iedereen die het oval-race gebeuren een warm hart toe draagt. De Nederlandse- & NNO Clubkampioenen Ovalracing 2011 zullen tevens op deze avond worden gehuldigd.

Wij zijn er naar onze mening weer in geslaagd een aantrekkelijk programma te kunnen aanbieden m.m.v. het bekende dans en stemmingsorkest “Duo Flex” en verder de huldiging van de  Nederlandse Kampioenen 2011 en van de  ­kampi­oenen NNO 2011 en natuurlijk weer een grote verloting met prachtige prijzen.

Al met al belooft het dus weer heel wat te worden en we hopen dan ook dat jullie allemaal in grote getale op komen draven, zodat ook deze avond weer een groot succes zal gaan worden en dat er al weer volop kan worden vooruit geblikt naar het ovalraceseizoen 2012 dat op zondag 8 april (1e paasdag) weer van start zal gaan.

Met vriendelijke autosportgroet,

BESTUUR N.N.O. TER APEL

P.S.: Voor de verloting zijn een aantal prijzen door de NNO aange­schaft, maar om er deze avond financieel een beetje uit te springen, wordt een  ieder verzocht ook een klein (of groot) prijsje mee te nemen om de  verloting nog aantrekkelijker te maken.

Bron: NNO Ter Apel

In: Nieuws @ 21:30 — Reacties uitgeschakeld voor Feestavond & prijsuitreiking NK & NNO 10 dec. a.s.