10 december 2011

Crossers op de kart 2011

Ook in 2011 wordt het seizoen afgesloten met het evenement `crossers op de kart”. Zoals het inmiddels al traditie is geworden hebben wij tussen kerst en oud-en-nieuw wederom een gezellig kartfestijn op de planning staan. Dit is bedoeld voor echt iedereen die zich op welke manier dan ook maar betrokken voelt bij de autosport. Het gaat zich afspelen op dinsdag 27 december op de kartbaan te Hippolytushoef.

Wij gaan wederom 3 heats rijden om je te kwalificeren voor de grote finale. Na de finale is er direct de prijsuitreiking met 3 bekers. Daarna kunnen we aanvallen aan de grote BBQ. Vorig jaar hadden we de manches zoveel mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd. Dit jaar hebben wij weer een nieuw concept bedacht Bij de opgave wordt er nu gevraagd naar jou lichaamsgewicht dat vervolgens de basis zal vormen voor de samenstelling van de manches. Dus een ieder wordt gevraagd om in alle eerlijkheid je lichaamsgewicht in te vullen om de manches zo eerlijk mogelijk in te delen.

De kosten zijn €100,- p.p. incl. drankjes en de BBQ en we starten om 14.00 uur. Bij voldoende animo proberen we weer een touringcar te regelen om ons nuchter heen en na alle waarschijnlijkheid in iets andere toestand weer veilig terug te brengen. Wacht niet te lang met de opgave, uiterlijk voor de kerstdagen zodat de kartbaan eigenaar zijn vlees inkopen hierop kan afstemmen. Je kan bij het opgeven direct ook aangeven of je van de busoptie gebruik wilt maken, zodat wij eventueel een touringcar kunnen regelen en een route kunnen afstemmen. (Buskosten zijn afhankelijk van de animo en komen nog bij het hierboven genoemde bedrag op.)

Vragen en opgave gaat via www.racingmakkum.nl

In: Nieuws @ 13:48 — Reacties uitgeschakeld voor Crossers op de kart 2011