19 december 2011

Newsflash .. Tim Scholte vernieuwt Vrije Standaard

Een primeur!! We kunnen u de eerste beelden laten zien van de compleet vernieuwde vrije standaard van Tim Scholte. Maar voor we het over deze auto gaan hebben, even een greep uit het verleden.

Tim is geen onbekende in de autocross. Al enige tijd bouwt hij vrije standaardcarrosserieën en springt hij velen bij als monteur. Daarnaast heeft hij ook al diverse wedstrijden gereden in deze klasse. Door de vele werkzaamheden, heeft Tim de laatste jaren geen tijd gehad om zijn eigen vrije standaard klaar te maken. Wel heeft hij zo nu en dan een wedstrijd in de 1400-klasse gereden. Maar in de loop van de tijd is toch de wagen gerestaureerd, waarmee Ronald Scholte enkele jaren heeft gereden (o.a. in Blijham en Ter Apel). Het begin is er. Ook de komende tijd zal er nog wat werk in deze auto gaan zitten, maar een come-back zit er zeker aan te komen! Wanneer en waar de eerste wedstrijd verreden zal worden met deze bolide, is nog niet bekend.
Om dit alles te realiseren, is Tim nog op zoek naar sponsoren. Wilt u uw steentje bijdragen, dan kunt u contact met hem opnemen.

Hieronder de eerste foto’s. Hierop is te zien dat de kleuren compleet anders zijn dan wat we van hem gewend zijn. Van rood/wit/blauw is overgestapt op groen/wit/blauw.


Ronald Scholte in Blijham 2008.


John Scholte in Termunten 2008

In: Newsflash @ 21:59 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Tim Scholte vernieuwt Vrije Standaard