27 februari 2012

Nieuws ASE Emmen F2 junioren en transponders

Nieuws over de F2 junioren en regels t.a.v. de transponders.

Wedstrijdreglement F2 junioren nogmaals verklaard
In de F2 jr klasse wordt alleen gereden om de snelste tijd en niet met een puntentelling.

Regels tav transponders
Transponder
Voor een goede werking van de transponder is het beslist noodzakelijk dat dit minimaal 16 uur van tevoren is opgeladen, is dit niet het geval dan komt de transponder in de wedstrijdtoren met rood door, dit betekend dat de transponder er elk moment mee kan ophouden en dus niet meer in de telling voorkomt. De rijder is hier zelf voor verantwoordelijk; protest hier tegen is niet mogelijk.

Plaats van de transponder
De transponder dient zo geplaatst te zijn op de auto om goed te werken dat hij te allen tijde de grond kan zien en dient rechtop te staan om een goede werking te garanderen, de rijder is hier zelf voor verantwoordelijk, dus mag er geen ijzer of ander materiaal tussen de transponder en het wegdek zitten. Let hier op, daar u anders niet geteld wordt. Dus let er op dat de transponder nimmer horizontaal bevestigd is.

Komt u bij start/finish op de één of andere manier naast de baan en dus niet over de lus, dan wordt die ronde niet geteld, ook hier is geen protest mogelijk en is het voor uw eigen verantwoording.

Deze regels zijn ook toegevoegd aan de Algemene Regels.

Bron: ASE Emmen

In: Nieuws @ 20:11 — Reacties staat uit voor Nieuws ASE Emmen F2 junioren en transponders