27 februari 2012

Persbericht Crossbeurs Noordbergum 10 en 11 maart 2012

De winter is weer voorbij. Na heerlijke schaatsdagen en net geen Elfstedentocht is er nu weer tijd om de grote beurzen in het noorden van het land te bezoeken. Na de publiekstrekkers als caravana, boot Holland en Huis en Tuin, wordt op 10 en 11 maart voor de eerste maal de Crossbeurs Noordbergum georganiseerd.

Ruim 4.000 m2 verdeeld over een hal en tenten zal gevuld worden met pure auto- en motorcross. De line up is nu compleet en alle plekken zijn bezet. Vanuit Noord Nederland zullen diverse autocrossers hun nieuwste bolide aan het grote publiek tentoonstellen. Waaronder ook de Nederlands Kampioen kever 1600 autocross 2011.
De VTBM, bekend van de grasbaanwedstrijd aan de vooravond van de autocross in Noordbergum, zijn ruim vertegenwoordigd met kleine en grote crossmotoren.
De blubbering Tytsjerk is vertegenwoordigd met de grootste kanonnen van hun eigen blubbering wedstrijd.

“Dit wordt één van de grootste beurzen van Noord Oost Friesland in 2012”, aldus Popke Wijbenga bestuurlid van de SACN. De gehele organisatie heeft ontzettend veel tijd gekost, maar we zijn er klaar.
Een grote partner voor de beurs is Vrijestandaard.nl. Deze man achter de internetsite is tevens mede organisator van het Nederlands kampioenschap Vrijestandaard welke op 21 juli in Kollum gehouden gaat worden. Groenendaal: “Ik ben ontzettend blij met de gezamenlijke organisatie voor deze crossbeurs. Het bestuur van de SACN weet hoe je een goed en kwalitatief hoog niveau kunt halen bij een evenement. Dat hebben ze nu al een paar jaar bewezen”.
Op de beurs worden de grote autocross evenementen in Friesland gepresenteerd. Want naast het NK vrijestandaard in Kollum is er ook nog een ronde van het Eurol / Veka NK autocross (bekend van o.a. SBS6 autosport) in Dokkum en een europokal wedstrijd van de Benelux. Waar laatst genoemde georganiseerd wordt, maakt de WRO organisatie bekend op de beurs.

De beurs is open op zaterdag 10 maart vanaf 10.00 – 20.00 uur en op zondag van 13.00 – 19.30 uur. De entree is slechts € 5,- per persoon en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

In: Nieuws @ 20:21 — Reacties (1)