9 maart 2012

MYLAPS MX transponder verplicht voor deelname aan NK Ovalracing

Ter Apel- Om deel te kunnen nemen aan het NK Ovalracing dienen alle deelnemers  ook in 2012 te beschikken over een MYLAPS MX transponder.

Deze transponders kunnen rechtstreeks bij de leverancier, MYLAPS besteld worden via de volgende link; http://www.mylaps.com/index.php/nl_dut/Websites/B2C/mx/shop/mx_transponders

De huidige aanschafprijs van een dergelijke transponder is € 257,34

Daarnaast heeft MYLAPS vanaf 2012 ook een andere mogelijkheid om een transponder te kunnen gebruiken. Er wordt een zogenaamd abonnement aangeboden voor deze transponder. Dit wordt de MYLAPS MX FLEX genoemd. Het is dezelfde transponder, maar nu wordt je niet de eigenaar van de transponder, maar abonnementshouder.

Een abonnement voor één jaar kost € 80,-, een abonnement voor twee jaar € 115,- en een abonnement voor vijf jaar kost € 205,- euro. Voor meer informatie voor deze constructie kunt u eveneens bovenstaande link raadplegen.

Het huren van een transponder van de NNO op de wedstrijddag zelf is op zeer beperkte schaal nog mogelijk. (voor coureurs die transponder vergeten zijn of niet goed zijn opgeladen)

De transponder dient op minimaal 180cm vanaf het voorste punt van de auto gemonteerd te worden. Voor een goede werking dient deze zo laag mogelijk in de auto gemonteerd worden en dient het signaal zonder tussenkomst van metaal rechtstreeks naar beneden te kunnen stralen.

Bron: NNO Ter Apel

In: Nieuws @ 13:24 — Reacties uitgeschakeld voor MYLAPS MX transponder verplicht voor deelname aan NK Ovalracing