5 april 2012

Raceland dit jaar van start in de BMW 325i Cup

“Een nieuwe equipe, een bekende auto !”
Voor het seizoen 2012 zal de BMW 325i cup aangevuld worden met equipe Raceland. De auto is overgenomen van het team Loveracing. Daarmee is het een bekende deelnemer op Ter Apel. Voor dit seizoen zijn er enkele aanpassingen gedaan. Hiermee zal de equipe dit jaar zich proberen te ontwikkelen tot een serieuze deelnemer in de klasse.

De BMW 325i is deze winter overgenomen door twee broers. Johan Land zal meedoen in de competitie op het circuit van Ter Apel. Ook zal het circuit in Lelystad aangedaan worden om deel te nemen aan de BMW 325i cup races.

Voor Johan Land is de kennismaking met de klasse in 2011 goed bevallen. Derhalve zijn over de winter ook plannen gesmeed om in 2012 wederom deel te nemen. Met de ICT achtergrond van Johan Land is ook een digitale training uitgevoerd.
Johan Land hierover: “ Het raceweekend dat ik in Augustus 2011 beleefd heb, heeft me enthousiast gemaakt om vaker mee te willen doen. Voor 2012 hebben we dit kunnen realiseren, en ik kijk er met veel plezier naar uit.”

Johan Land .. Ter Apel 28 augustus 2011

De sponsoring voor dit seizoen zal verzorgd worden door GBL ICT, Global Energy Projects, Sootech, Hanwel en Lasmont B.V. GBL ICT is al langere tijd actief betrokken bij Ovalracing, door het verzorgen van de website van de N.N.O. Dit jaar zal GBL ICT ook als sponsor op de BMW 325i van team Raceland vermeld worden. Uiteraard is er nog ruimte voor sponsoring of een ander vorm van support aan de equipe. Gegadigden kunnen zich melden via info@29raceland.nl

Contactgegevens:
E-mail berichten zijn welkom op het adres info@29raceland.nl
De website van het team is te vinden op : http://www.29raceland.nl
Het Twitteraccount van de equipe is : 29raceland ( http://www.twitter.com/29raceland )

Informatie BMW 325I CUP
Een echte merken cup met veel spektakel dankzij de 200pk in het vooronder welke via de achterwielen op het asfalt gebracht worden. Alleen BMW 325i, model E36, met motorcode M50B25 (zonder vanos), bouwjaar 12-1990 t/m 12- 1995. Verplicht bandenmerk voorgeschreven. Deze klasse is de eerste merken cup die zijn intrede doet bij het ovalracen. Door het strakke reglement en allemaal gelijke auto’s worden de kosten beheersbaar gehouden en bepalen de kwaliteiten van de coureur voornamelijk de strijd. 2009 was een test-seizoen voor deze klasse. 2012 belooft een mooi seizoen te worden voor deze nieuwe klasse!!!
(Bron: www.ovalracing-terapel.nl)

In: Nieuws @ 14:38 — Reacties uitgeschakeld voor Raceland dit jaar van start in de BMW 325i Cup