19 april 2012

Diefstal hekwerk JaBa Circuit Posterholt

Het Jaba-circuit bij Posterholt kan voorlopig niet worden gebruikt voor speedway-races,omdat de helft van de omheining langs het circuit is gestolen. Voorzitter John Tetz van de Provinciale Automobielclub (PAC) Posterholt spreekt over een doodklap.

Leden van de vereniging ontdekten dinsdagmorgen de brutale diefstal. „Ze hebben de helft van de omheining over een lengte van tweehonderd meter vakkundig gesloopt en meegenomen. Dit is voorons een schadepost van minstens vijftien mille”, zegt Tetz aangeslagen. Lees hier alle berichten over de diefstal.

Iedereen kent wel iemand in de “Oud ijzer” branche en wilde ik jullie allemaal dus vragen om deze mensen op de hoogte te stellen van het gebeurde. Iedereen weet hoe de Hekwerken er uit zagen en kan dus een duidelijke beschrijving afgeven aan de mensen in jullie bestanden. Graag deze mail of een mail door jullie zelf geschreven door te sturen aan deze mensen of je vrienden, kennissen en familie. Alleen zo kunnen wij trachten deze diefstal samen op te lossen.

Alle andere stappen zoals aangifte bij de Politie, het bereiken van de Media zoals kranten,  TV en radio zijn door ons al gedaan, maar als je iemand kent in deze branche laat het hen ook weten. Samen staan wij sterk en hopen dit op te lossen of in elk geval te voorkomen.

Bedankt alvast voor de gedane moeite ik voeg enkele foto’s in deze mail bij zodat jullie kunnen inschatten waar het om gaat. Ze hebben dus 82 hekwerken (precies de helft en alleen de hele) ontvreemd. Kennis van de terreinen en de omliggende area hebben deze onverlaten ook gehad, momenteel wordt binnen het Bestuur en Stichting overlegd om een Beloning uit te loven voor de Gouden tip, hierover later meer via onze site www.pac2002.nl.

In: Nieuws @ 22:22 — Reacties uitgeschakeld voor Diefstal hekwerk JaBa Circuit Posterholt