20 april 2012

Nieuwe ACON promotie T-shirts

Vanaf komende zondag is het nieuwe ACON promotie T-shirt te koop. Nooit meer een cross vergeten dit jaar, ze staan allemaal achter op. En dat is nou het mooie met dit T shirt helpt u de ACON autocross wedstrijden promoten.

Niet alleen de website staat er op maar ook alle datums. De mensen die achter u lopen zullen nieuwsgierig worden. Het shirt is in samenwerking met de mannen van ASF speciaal voor de ACON in Amerika gemaakt. En is zo wel voor als achter kwalitatief zeer goed bedrukt. Tevens zijn het hoogwaardige kwaliteit shirts waar u meerdere jaren plezier van heeft.

Help de ACON wedstrijden mee te promoten door de aanschaf van dit unieke T shirt, met alle vier de race klassen voorop afgebeeld. Door de jarenlange samenwerking met ASF al weer 18 jaar te gast bij de ACON, zullen de shirt alleen bij de ASF stand verkocht worden, voor slechts € 14,95. De shirts zijn zo wel in zwart als in grijs verkrijgbaar in de maten S – L – XL – XXL zo lang de voorraad strekt. En we hoeven niet meer uit te leggen waar u de ASF verkoopstand kunt vinden op het ACON circuit, ze hebben hun eigen verkoop plein, net na binnenkomst op het circuit voordat u de dijk op gaat.

In: Nieuws @ 18:50 — Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe ACON promotie T-shirts