24 april 2012

Atomic Energy Drink official sponsor van de Racing EXPO Leeuwarden 2013

Afgelopen donderdag 19 april werd in Barendrecht op het hoofdkantoor van Atomic Nederland het contract door de directie ondertekent, Atomic is een energiedrank die langzaam de Nederlandse markt verovert en op steeds meer plaatsen verkrijgbaar is.

Door de samenwerking met WRO promotions, de mensen achter de grote auto en motorsport beurs Racing EXPO Leeuwarden en de Euro Pokal in Hoogkerk, hoopt Atomic nog meer aan de weg te timmeren in de wereld van de snelle auto en motorsport.

Momenteel is Atomic al actief in de driftsport met een Atomic Driftcar, maar ook  aanwezig op de ONK wegraces als sponsor van wegracer Coen Bouwmeester en tevens in de motorcross met het Van Haut Racing Team. Op de Racing EXPO Leeuwarden hoopt Atomic haar naamsbekendheid nog meer te verbreden onder de liefhebbers van auto en motorsport. Zo wel Racing EXPO Leeuwarden als Atomic Energy Drink worden langzaam bekender in Nederland. Zo is deze auto en motorsport beurs in het zuiden van Nederland nog vrij onbekend en anders om is Atomic in het Noorden nog een grote onbekende. Beide partijen hopen door de samenwerking een wisselwerking te krijgen die voor beide een win-win situatie kan opleveren. Atomic meer klanten in het Noorden en Racing EXPO Leeuwarden dankzij Atomic bekender in het zuiden van het land.

In: Nieuws @ 17:17 — Reacties uitgeschakeld voor Atomic Energy Drink official sponsor van de Racing EXPO Leeuwarden 2013