25 april 2012

Transpondernieuws Vrije Standaard NAC

Er zijn met regelmaat vragen of de Vrije Standaard niet op transponders kan rijden, want ze willen graag hun rondetijden inzien. Veel van deze rijders hebben immers al een transponder. En in principe zou dit nu ook wel kunnen. Maar er is gezegd dat we zeker dit jaar nog gewoon met de pen schrijven, en de jury gaat het aankomende jaar het nieuwe programma wat gekocht is testen. DAT VERANDERD OOK NIET!!

Maar om aan de vraag te voldoen willen we de jongens die het leuk vinden om hun rondetijden te bekijken deze gelegenheid dan ook geven, dit geeft de jury tevens beter testmateriaal. Dit is puur service en GEEN OFFICIELE UITSLAG want immers niet iedereen heeft al een transponder. ER WORDT NOG GEWOON MET PEN GESCHREVEN EN DAT IS DE OFFICIELE UITSLAG!!!! In de uitslag op mylaps zullen dan ook rijders ontbreken en mag niet als uitslag bekeken worden.

Voor wie het leuk vind: Geef je transponder nummer samen met je naam en startnummer door via allemetsje@hetnet.nl en je wordt ingevoerd. Tijdens de race wordt het dan bijgehouden en s’avonds of de volgende dag komen alle manche’s/Finale’s op mylaps.

Bron: NAC Autocross

In: Nieuws @ 20:23 — Reacties uitgeschakeld voor Transpondernieuws Vrije Standaard NAC