15 mei 2012

Dromen komen uit… ”Fullspeed meerijden in een supersnelle race auto”

Voor wie zelf eens wil ervaren hoe sensationeel het voelt fullspeed in een echte race auto is er binnenkort in Stadskanaal een unieke kans. Als onderdeel van “Verrassend Stadskanaal” maakt organisatie “Racing Stadskanaal” ter promotie van de autosport dit werkelijk mogelijk op vrijdag 15 juni en zaterdag 16 juni.

“Racing Stadskanaal” heeft samen met sponsoren en autorace teams kunnen realiseren dat het meerijden helemaal gratis is. Op het Ghandiplein naast de Albert Heijn wordt een supersnel circuit gebouwd, waarop de racemonsters beide dagen brullen en spectaculair driften. Op vrijdag 15 juni gaat schooljeugd georganiseerd in het kader van Go-Sports hun ultieme kans benutten om deze uiterst spectaculaire tak van snelheidsport te gaan beleven.

Bekende coureurs nodigen werkelijk iedereen uit zowel jong als oud, ieder die durft, om op zaterdag 16 juni in een van de racemonsters te stappen om de ongekende adrenaline van deze snelheidsport te gaan ervaren.
Dit meerijden is zeker een unieke kans, maar ook het kijkspel op dit raceplein is adembenemend. Het Ghandiplein wordt voor beide dagen omgetoverd tot een echt auto en motorsport belevingsplein. Naast het mee rijden in een van de racemonsters zijn er diverse BMW drifting en Hotrod demonstraties en grote rokende rubber wolken door de sensationele Burnouts te zien. Op het plein zijn er diverse stands op gebied van auto / motor sporten en er is een uitgebreide catering om te genieten van heerlijke versnaperingen.
Een evenement dat men niet mag missen. De omlijsting wordt verzorgd door DJ John Meinders samen met een deskundige sportpresentator.

In: Nieuws @ 13:00 — Reacties uitgeschakeld voor Dromen komen uit… ”Fullspeed meerijden in een supersnelle race auto”