16 mei 2012

Nieuws mbt transponders (NNO Ter Apel)

Tijdens de inschrijving op de wedstrijddag van 17 mei a.s. dienen alle coureurs hun transponder(nummer) mee te nemen naar het inschrijfbureau. Dit om een goede registratie van uitslagen en rondetijden te kunnen waarborgen.

Voor een goede werking van het Mylaps registratie- en tijdwaarnemingssysteem is het van belang dat de Mylaps MX transponder volledig opgeladen is en op de juiste positie in de auto geplaatst is. Conform het reglement dient de transponder op 180 cm vanaf het voorste deel van de auto geplaatst te worden, zo laag mogelijk in de auto en de transponder moet zonder tussenkomst van metaal rechtstreeks naar beneden kunnen stralen (dus gat in de bodem aanbrengen).

Tijdens de vorige wedstrijd was het signaal van de transponders van de onderstaande deelnemers zeer zwak. Dit kan uiteindelijk tot gevolg hebben dat niet alle ronden geregistreerd worden. De oorzaak hiervan is het onvoldoende opladen van de transponder of een verkeerde positie binnen de auto. We verzoeken de coureurs dan ook hun maatregelen te nemen.

Superklasse
Erik Emming, Richard Zwiep

Standaard 2000 8v
Johan Scholing, Arend Hoekstra, Anne Elzinga,

Standaard 1400
Randy Woppenkamp

BMW
Pieter Blauwgeers, Katrinus Ijsselsteijn

Bron: NNO Ter Apel

In: Nieuws @ 10:47 — Reacties uitgeschakeld voor Nieuws mbt transponders (NNO Ter Apel)