25 mei 2012

Informatie voor Kevercoureurs .. Autocross Rütenbrock 27 mei 2012

Aan alle rijders met en verlaagde kever, hier nog aanvullende informatie. De bond (NWDAV) geeft ons de mogelijkheid de verlaagde kevers (met een 40mm carburateur volgens KNAF reglement) samen met de 8 Klepper sprinters ( NWDAV Klasse 7) te laten starten. Ze hebben ons (ik heb er lang voor gevochten) geen toestemming voor motorfiets motoren met een carburateur gegeven, om alle kevers de mogelijkheid te geven bij ons te starten plannen wij als volgt:

Wij hebben op het moment 11 inschrijvingen met een verlaagde kever. De mogelijkheden:
Je komt met een KNAF kever: Je mag in de NWDAV Klasse 7 starten – mag aan de “Tagesendlauf “deelnemen. Je mag ook in de MSC Keverklasse starten.(Dus in 2 Klassen)

Je komt met een Kever welke een motorfiets motor heeft, injectie of meer dan 1600ccm heeft. Net als vorig jaar mogen alle verlaagde kevers in de “MSC Keverklasse” starten. Opstelling naar vermogen en ccm in 4 startrijen. Afstand van rij 1 tot rij 4 rond 100m. Ik heb geen mogelijkheid gevonden, om rijders uit deze ( MSC Keverklasse ) toe te laten voor de Superfinale.

Rijders met andere auto’s dan een carburateur hebben alleen mogelijkheid zich in de Sprintklassen voor de Superfinale te kwalifiseren. Ik heb al met sommigen gebeld. Dit voorstel staat hun wel aan. Natuurlijk zijn er in beide klassen bekers en prijzengeld.

Hartelijk welkom in Rütenbrock. Laat ons er een gezellige cross van maken. Als je nog vragen hebt, zaterdag gaan wij dit nog met alle keverrijders bespreken. Je kunt mij ook al eerder bellen – 0049 – 171 777 53 90

Met vriendelijke groeten,
Namens het Bestuur van de MSC Rütenbrock
Hans Schulte

In: Nieuws @ 15:37 — Reacties uitgeschakeld voor Informatie voor Kevercoureurs .. Autocross Rütenbrock 27 mei 2012