30 mei 2012

Stockcar Hot Summer Season (EZHACO)

De komende maanden staat er voor EZHACO een aantal grote wedstrijden voor de deur. Te beginnen op zaterdag 16 juni dan wordt er op de supersnelle baan in Brakel gestreden om de Jatech, Gronico, H.C.D cup voor de Stockcar F2. Het is voor de F2 coureurs de enigste wedstrijd op een echte autocross kleibaan. Deze dag zullen de laatste punten voor de finale wedstrijd behaald kunnen worden.

Een kleine maand later zaterdag 14 juli volgt de laatste wedstrijd in Brakel, deze dag zal in het teken staan van de MIDZOMERCUP voor de Stockcar F1. Deze wedstrijd staat hoog aangeschreven bij de coureurs, zal het Jeroen  Wekema, Job Honderd, Jan en Pieter van de Iest  weer lukken om de MIDZOMERCUP naar het noorden  te nemen? Het zal de zuidelijke coureurs o.a Arie en Marco Kandt, Jan Heijsteeg, Hans Stravers, Wilco van Dijk en Bas Stolk er alles aan gelegen zijn om de cup in het zuiden te houden.

In augustus maakt EZHACO een uitstapje naar het Speedway circuit in Emmen.
Op zaterdag 4 augustus zullen alle vaste EZHACO klassen aan de start staan, deze dag is de finale wedstrijd van de EZHACO Kevercup en zal ook de Stockcar F2 en F2 jeugd hun opwachting maken.
Zondag 5 Augustus zal er een echte Stockcardag worden georganiseerd, Stockcar F1, Stockcar F2 en Stockcar F2 jeugd en daarnaast nog een aantal andere spectaculaire klassen zullen hierbij aanwezig zijn.
Voor meer info en deelnemerslijsten kunt u kijken op www.ezhaco.nl.

In: Nieuws @ 20:47 — Reacties uitgeschakeld voor Stockcar Hot Summer Season (EZHACO)