7 augustus 2012

Persbericht: 49ste Hallumer autocross

Met nog een aantal dagen te gaan hopen wij op zaterdag 25 augustus 2012 de 49ste Hallumer cross te organiseren. Vanaf 11 uur bent u van harte welkom aan de Zuidermiedweg in Hallum.

Naar verwachting zullen er een 150 tal matadoren de race arena van de HAC gaan betreden om te gaan kijken wie zich kan laten kronen tot kampioen van deze 49ste editie. De mensen van de HAC hebben de afgelopen weken niet stil gezeten en kunnen u alvast melden dat alles er aan gedaan is, en wordt, om deze 49ste editie probleemloos te laten verlopen.

De vele aanmeldingen in de HAC1600 klasse zullen garant staan voor het spektakel waar u als publiek op zit te wachten. Al deze jongens willen hun thuiswedstrijd winnen, want laten we wel zijn, winnen van je vrienden is toch het mooiste wat er is? Wij denken dat er in deze klasse vol zal worden gestreden en aan het einde van de dag zullen we zien wij de lauwerkrans gaat dragen.

Ook hebben we in de vrijestandaard klasse al weer een groot deelnemersveld. Al deze jongens zullen nog 1x gaan strijden om de felbegeerde Durk Wagenaar bokaal. Vele crossvrienden van Durk vanuit Noord-Holland, Texel, Groningen en natuurlijk Fryslân zullen er voor gaan zorgen dat we allemaal gaan genieten van deze bijzondere laatste wedstrijd. Er zullen voor de liefhebbers t-shirts te koop zijn in de maten S t/m XXL om zo een blijvende herinnering aan deze bokaal te hebben.

Tevens kunnen we u melden dat een aantal enthousiastelingen weer heeft gezorgd voor een goed gevulde prijzenpot. Daarom zullen we net als bij de voorgaande edities weer een Grand National hebben voor de stockcarF1 coureurs. De mannen en vrouwen kunnen na de finales nogmaals hun kunsten vertonen en de H17 bokaal winnen met het daarbij behorende prijzengeld. Ook zullen er lootjes worden verkocht door de stichting stockcar promotie Nederland. Voor slechts 1 tientje maakt u kans op uw eigen stockcarF1! Kijk maar eens op de website www.sspn.info voor de details.

Kortom, een dag vol spanning en spektakel! We hopen u allen te mogen begroeten op de 49ste Hallumer autocross op zaterdag 25 augustus. We starten om 11.00 uur aan de Zuidermiedweg.

Voor de mensen die naar Hallum komen: laat u niet afschrikken door de borden. Ons crossterrein is gewoon bereikbaar!

In: Nieuws @ 13:41 — Reacties uitgeschakeld voor Persbericht: 49ste Hallumer autocross