15 augustus 2012

Neewieert On Wiels 16 september 2012

Op zondag 16 september organiseren wij voor de 5e keer Nederweert on Wiels. Dit evenement word gehouden voor alles wat maar wielen heeft dus hotrods, customs, tuning, cars, bikes, trikes, race cars en noem het maar op. Aangezien dit ons 5e jaar is zijn wij op zoek naar raceteams die zich willen presenteren bij ons. Er is geen demo terrein dus er kunnen geen demo’s gegeven worden het is dus puur om jullie takt van autosport te promoten.

Dit evenement zal van 11:00 tot 18:00 worden gehouden in het centrum van Nederweert (+/-30 km vanaf Eindhoven). De gehele dag is gratis en er zal live muziek aanwezig zijn en diverse stand.

Zouden jullie mij voor 2 september kunnen laten weten of jullie interesse hebben om te komen met jullie raceteam? En mochten jullie je hebben aangemeld en na die tijd toch verhinderd zijn, dan gelieve voor 8 september afmelden. Bij aanmelding krijgen jullie ook de verdere informatie qua tijd en wat de verdere bedoeling is.

Onze site is : http://www.neewieertonwiels.nl/
Gelieve op te geven en voor vragen via stefan-engels@live.nl en niet via het info mailadres aangezien het auto/motorsport gedeelte via mij word geregeld.

Verschillende autosport teams uit diverse takken van autosport hebben zich al aangemeld voor deze dag.

In: Nieuws @ 12:08 — Reacties uitgeschakeld voor Neewieert On Wiels 16 september 2012