17 augustus 2012

Win een stockcar F1 auto voor slechts 10 euro + nieuws T-shirts

Komend weekend tijdens de World Cup in Venray start de verkoop van loten, van stichting stockcar promotie Nederland, met de  kans om een heuse stockcar F1 auto te winnen. De loten kosten tien euro per stuk. Met de aankoop van de loten maakt u dus kans op een stockcar, maar steunt u ook de promotie van het stockcar racen in Nederland. En dat is het hoofddoel van de stichting, om de sport nog meer te promoten dan wat er nu al gebeurd.

Op Raceway Venray zullen enkele dames rond lopen met loten, maar de loten zullen ook verkrijgbaar zijn bij de stand van ASF racing productions en Mario van der Rijt racing DvD’s, waar onder anderen ook het World Cup t shirt 2012 verkrijgbaar is. Als alles mee zit zal de te winnen stockcar ook bij deze gezamenlijke verkoop stands te bewonderen zijn naast de drie mini stockcars die gebouwd zijn door Cor de Kamper.

World Cup t-shirts
Ook dit jaar komt ASF weer met een spectaculair World Cup T shirt op de markt tijdens de komende World Cup races dit weekend in Venray. Het T shirt is speciaal voor ASF ontworpen door Martijn Haarsma een kunstenaar op het gebied van t shirt en poster ontwerpen. Het t shirt is in beperkte oplage verkrijgbaar. Naast het World Cup T shirt natuurlijk alle bekende merchandise zo als onder anderen de luchthoorns om je favoriet aan te moedigen, nascar model auto’s, caps jassen en de bekende koffie mokken en spaarpotten en nog veel meer. Kortom ASF pakt weer uit tijdens de komende World Cup.

In: Nieuws @ 13:15 — Reacties uitgeschakeld voor Win een stockcar F1 auto voor slechts 10 euro + nieuws T-shirts