3 september 2012

The Revanche Jatech-Gronico-H.C.D cup

EZHACO heeft i.s.m Autocrossteam Wim Broere een spectaculair programma samengesteld. Er zal op zaterdag een clubcross worden verreden met een paar mooie extra’s in het programma.

Vrijdag 7 september
Het weekend begint vrijdagavond om 19.00 uur met een partijtje autovoetbal met aansluitend een schuimparty in de feesttent.

Zaterdag 8 september
Wat te denken van  “the Revanche “ met Reverse Grid !!! De finale opstelling van de Jatech Gronico HCD Cup, maar dan degene met de minste punten voorop. Zo hebben de jongens die achterop stonden in de finale alle kansen om deze pot te winnen. Direct de eerste manche is “the Revanche “ daarna worden de bekers uitgereikt die beschikbaar zijn gesteld door Jatech Automaterialen.
Verder rijden de F2’s een normaal programma met bokalen voor de 1-2-3 prijs in de finale.

Klapstuk zou moeten worden het Open NAB NK Kevers 2012 naar we hopen met een groot deelnemersveld aan de startstreep. Aan de start verschijnen de volgende klassen, Jeugd, EZHACO- 1600, EZHACO-2000, Toerwagens, Siërra cup, Kevers, Stockcar F2, Stockcar F2 jeugd en Stockcar F1. ’s Avonds in de feesttent is de uitreiking van de bekers clubkampioenschap 2012.

Zondag 9 september een aangepast programma:
Aan de start  de Jeugd – Regioklasse 1300 /2000 – F1  – F2 – NAB Toer
En een superfinale met de beste 5 uit de EZHACO 1600 en de EZHACO 2000 die strijden om de titel Overall Winnaar EZHACO 1600 – 2000 van seizoen 2012. Aansluitend omstreeks 15.30 uur start de 2 uurs race met verplichte pitstops en minimaal 2 rijders per team. De pitstoppen worden uitgevoerd in een apart rennerskwartier en ook de rijderswissel vindt hier plaats, na afstempeling stempelkaart kan het team weer terug de baan op. Voor de 2uurs race mag iedereen meedoen mits het gaat om een auto die al eerder heeft meegedaan aan de autocross, echter uitgesloten zijn verlaagde kevers – stockcars. Wel toegestaan zijn de 4 x4  en de pick up s en/of jeeps mits er een deugdelijke rolkooi in zit en het een reglementaire wagen is.

Schrijf je snel in voor de diverse wedstrijddagen en schrijf je z.s.m. in voor de 2uurs race (€ 15,00 inschrijfgeld)

Voor meer info en inschrijven kijk op de site www.ezhaco.nl

In: Nieuws @ 11:42 — Reacties uitgeschakeld voor The Revanche Jatech-Gronico-H.C.D cup