10 september 2012

Gastrijders welkom in alle klassen van de ACON

Het bestuur heeft het volgende besloten: Gezien het feit dat in de afgelopen 4 crossen van 2012, het aantal rijders in de 4-cilinderklasse op de wedstrijddag steeds ruim onder de 20 rijders is gekomen, is besloten om gastrijders in deze klasse toe te staan tot een maximum van 28 rijders op de wedstrijddag, die dan in 1 manche zullen rijden.

De regel van aanmelden als gastrijder is als volgt. Altijd gaan de vaste rijders voor! Echter als er afberichten zijn en het aantal rijders voor de wedstrijddag zakt onder de 28 rijders dan gaat de volgende regel gelden voor aanmelding als gastrijder.

Wie het eerst komt heeft de eerste rechten. Aanmelden kan via info@aconautocross.nl en als er nog plaats is, kan men zich op de wedstrijddag nog aanmelden. Met ingang van heden is het dus, naast de Rodeoklasse, de Keverklasse en de Stockcarklasse, ook in de 4-cilinderklasse toegestaan om gastrijders mee te laten rijden.

Het bestuur is van mening dat alle klassen onder dezelfde omstandigheden en met dezelfde regels moeten rijden.
Dus als er ruimte bij de rodeoklasse, keverklasse, 4-cilinderklasse of stockcarklasse is, dan is het VOOR ALLE KLASSE toegestaan om gastrijders mee te laten rijden.

Wij hopen hiermede een eerlijke, correcte en juiste beslissing te hebben genomen.

Namens het bestuur, Hans Kruijer – secretaris

Bron: ACON Autocross

In: Nieuws @ 13:42 — Reacties uitgeschakeld voor Gastrijders welkom in alle klassen van de ACON