14 september 2012

Veel strijd verwacht tijdens het NK Autocross in Visvliet

In de klassen Standaard A ( achterwiel aandrijving ) zijn er 4 coureurs die nog aanspraak maken op de titel. Ale Haarsma, Monique van der Heide, Siegfried Postma en Haitze Idzinga. In de standaard klasse V ( voorwiel aandrijving ) strijden Pieter Nieuwkoop, Frans van der Vegt en Thijmen Hendriks om de titel.

Bij de Sprint 1600 zijn de beste papieren in handen van Ed van Asten die aan een tweede plaats in Visvliet genoeg heeft om kampioen te worden. Maar ook zijn er nog 5 andere kapers op de titel o.a. Marcel Schoo.
Bij de Sprint 2000 is de titel ook nog niet beslist en dat belooft veel spanning en sensatie bij de laatse NK cross dit jaar.

Van Rosmalen is de leider in Superklasse en lijkt de beste papieren te hebben omdat juist hij in Visvliet wist te winnen in 2011. En als hij dat ook nu weet te herhalen wordt hij samen met Mommen kampioen. Maar voor Kuipers geldt hetzelfde. Winst betekent dat de titel mee naar Ravenstein gaat en dat zo uniek zijn. Dan heeft namelijk de familie Kuipers 3 NK titels binnen de familie van 3 verschillende rijders in dezelfde klasse.

Bij de Keverklasse is de kampioen al bekend nlm. Arjan Stokkink, in de Toerwagenklasse, Ton van Leeuwen en bij de Junioren Kevin Verbeek.

Bron: ACVO

In: Nieuws @ 21:10 — Reacties uitgeschakeld voor Veel strijd verwacht tijdens het NK Autocross in Visvliet