28 september 2012

Newsflash .. Hendrik Stadman back on track

Hendrik Stadman is terug! De uit Annen afkomstige coureur heeft meerdere keren het Nederlands Kampioenschap in de Standaardklasse op zijn naam geschreven. Enige tijd heeft de autocross voor hem op een laag pitje gestaan in verband met de nieuwbouw van zijn garage. Nu deze werkzaamheden klaar zijn is er weer tijd voor de autocross en voor een nieuwe uitdaging, namelijk de Sprint 2000.

Afgelopen zaterdag tijdens de autocross in Visvliet maakte hij zijn eerste meters met de compleet nieuwe sprinter in de Sprint 2000. Het frame is afkomstig van Peters Autosport. Hij heeft twee manches gereden en was uiterst tevreden. De volgende wedstrijd staat gepland op 14 oktober in Bornerbroek.
Voor volgend jaar ligt het in de planning zoveel mogelijk clubwedstrijden en NK’s te rijden, om ervaring op te doen. Ook staat de Europokal in Loenen op het programma.

Ben je ook een nieuwe auto aan het bouwen, heb je een nieuwe auto aangeschaft of verander je van klasse? Nieuws is altijd welkom! Laat dit weten via het contactformulier.


Standaardklasse 2009


Visvliet 2012


In: Newsflash @ 17:23 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Hendrik Stadman back on track