25 november 2012

Nieuws van het KNAF Sectiebestuur – Bericht voor de Keverklasse

Bericht bestemd voor alle licentiehouders in de keverklasse. In 2007 is ervoor gekozen om over te gaan naar een duidelijker omschrijving van het rolkooi reglement. Daarmee volgen we de FIA. Vanaf 2008 staat dit al in ons reglement. In 2014 moet iedere rolkooi aan dit reglement voldoen.

Afgelopen jaar werd duidelijk dat er voor de kever rijder een hiaat in dit reglement zit. Met de klassevertegenwoordigers Marco Raben en Gerard Roeterdink is een voortvarende start gemaakt samen met de TC en  de KNAF veiligheidscommissie om tot een oplossing te komen.

Inmiddels is er een tekening gemaakt van een rolkooi die wel voor de kever gebruikt kan worden.

Om aan alle keverklasse rijders duidelijk te maken waar we nu staan komt er een overleg. Op dinsdagavond 4 december 2012 om 20.00 uur in Beekbergen, bij restaurant De Smittenberg , adres: Arnhemseweg 537, 7361 CJ Beekbergen. Graag om 19.45 uur aanwezig, want we beginnen op tijd!

Alle licentiehouders in de Keverklasse worden hiervoor uitgenodigd per email. Omdat we helaas niet van hen allen een mailadres hebben is ons verzoek om het vooral voort  te zeggen dat dit overleg er is. We zullen dit bericht op de KNAF site en eventueel op andere sites plaatsen. De clubs zullen dit bericht ook ontvangen en zij worden verzocht om dit aan hun achterban door te geven.

Heb je een vraag over dit onderwerp, stel die dan per e-mail aan autocross@knaf.nl  voor 30 november a.s.  Zo kunnen wij dit overleg gedegen voorbereiden. Laat ook even weten of je aanwezig wil zijn bij dit overleg. Dit in verband met de grootte van de te regelen zaal.Meld jezelf aan voor 1 december a.s. via vermeld mailadres.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sectie Autocross

Namens hen
Tiny Vronik

Bron: KNAF

In: Nieuws @ 16:24 — Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van het KNAF Sectiebestuur – Bericht voor de Keverklasse