16 februari 2013

Extra klasse bij Europokal Hoogkerk + teamrace zaterdagavond

Tijdens de jaarvergadering zondag 3 februari van de deelnemende verenigingen aan het Euro-Pokal kampioenschap werd WRO promotions voor de geweldige wedstrijd van 2012 beloond met een primeur. Tijdens de Euro-pokal in het Groningse Hoogkerk op 24 en 25 augustus 2013 zal de Vrije Standaardklasse als extra klasse aan de start komen. Diverse Vrije Standaard coureurs zouden graag aan het Euro-Pokalkampioenschap willen deelnemen. In Hoogkerk zal worden gekeken of deze klasse eventueel in 2014 aan het kampioenschap kan worden toegevoegd nu de motorfietsklasse steeds minder deelnemers trekt.

WRO Promotions krijgt de primeur, aangezien de meeste deelnemers uit de vrije standaardklasse ook uit het Noorden komen. Voor deze coureurs zal Hoogkerk een super uitje worden. Twee dagen crossen op een locatie gebeurt niet zo vaak. De mannen zullen dit weekend gaan strijden voor het Open Gronings kampioenschap.

Opgave via : h.reitsma01@upcmail.nl of tel. 06-53503789

Meer nieuws van uit Hoogkerk
Op zaterdagavond zal er een 2,5 uurs teamrace plaatsvinden voor de Standaardklasse volgens KNAF reglement  Standaardauto en normale banden er onder. elk deelnemend team moet minimaal uit twee coureurs per auto bestaan Meerdere coureurs per auto is toe gestaan, minder niet.
Ook hier geld voor opgave via : h.reitsma01@upcmail.nl of tel. 06-53503789

Alle overige deelnemers aan de Euro-Pokal wedstrijd geven zich op via www.euro-pokal.info. Meer info over de Euro-Pokal van Hoogkerk zal binnenkort te vinden zijn op www.wro-promotions.nl.

In: Nieuws @ 17:08 — Reacties uitgeschakeld voor Extra klasse bij Europokal Hoogkerk + teamrace zaterdagavond