23 april 2013

KingsDay 27 april Autocross Meerkerk

Een nieuwe datum, maar dezelfde locatie. Op zaterdag 27 april wordt de 1e wedstrijd van EZHACO gereden op de kleibaan in Meerkerk. De cross wordt georganiseerd in samenwerking met Mac de Magneet. deze organisatie heeft gezorgd voor een mooi terrein, voorzien van tribunes en een feesttent met live muziek.

Naast alle EZHACO klassen zijn ook de regiorijders van harte welkom. Speciaal voor de regiorijders heeft een gulle sponsor ervoor gezorgd dat de regiocoureurs kunnen rijden met een transponder (de coureurs hoeven de transponder dus niet te huren).

Dit jaar zijn ook de sprintercoureurs uitgenodigd om te rijden, mits er minimaal 10 auto’s aan de start staan. Dit jaar zullen de Stockcar F2 coureurs voor de eerste keer in de geschiedenis van de cross aan de start staan. Deze klasse staat garant voor veel spektakel op de kleibaan.

De wedstrijden beginnen om 14.00 uur op het terrein aan de Burggraaf in Meerkerk. Voor meer info en inschrijven kunt u kijken op www.autocrossmeerkerk.nl of www.ezhaco.nl.

In: Uitslagen @ 15:58 — Reacties uitgeschakeld voor KingsDay 27 april Autocross Meerkerk