22 juli 2013

E.Z.H.A.C.O. on tour at Raceway Emmen 3 & 4 augustus

De Zuid-Hollandse autocross vereniging E.Z.H.A.C.O gaat voor de 2e maal een grandioos autocross weekend organiseren op raceway Emmen. Deze wedstrijd vindt plaats in het weekend van 3-4 augustus.

Op zaterdag vindt er een club cross plaats met alle klassen die bij de club rijden. Voor de Stockcar F2 jeugdklasse staat de E.Z.H.A.C.O jeugdbokaal op het programma. (aan de start staan alleen de jeugdcoureurs die 1 of meerdere wedstrijden gereden hebben bij de club in 2013).
De Kevercoureurs strijden weer voor de punten van de Kevercup. Zaterdag avond is er weer de gezellige feestavond met medewerking van Linda Kandt en enkele apreski  D.J’s.

Zondag staat in het teken van de STOCKCAR SUMMER EDITION. Aan de start verschijnen de Stockcar F1, Stockcar F2, Kevers, regioklasse en de Bangerstox. De regio rijders strijden om de E.J. Wekema cup en de Bangerstox strijden om de Hoogstra autosport cup.
# The Stockcar f1 White en Yellow race.
# Toon Schut versus Roelof-Jan Wybenga. (gaan rijden in elkaars auto).
# Stockcar F2 dames Heat
# Internationale deelname in de Stockcar F1 :  215 Geoff Nicolls, 91 Tony Smith, 191 Joshua Smith.
# Internationale deelname Stockcar F2 : D351 Ralph Stoffers, uit Oostenrijk  70 Andre Bössner,  2 Marcin Szamotuly en uit Polen Marcin Klonowsky.

De wedstrijden beginnen om 12.00 uur. Entree 15 euro per dag of 25 euro weekend. Voor inschrijven en info: www.ezhaco.nl

In: Nieuws @ 20:26 — Reacties uitgeschakeld voor E.Z.H.A.C.O. on tour at Raceway Emmen 3 & 4 augustus