29 maart 2011

Reglementen Standaard 1600 cup bekend

Het is weer mooi weer buiten en het autocrossbloed begint weer te stromen. De organisatie van de Standaard 1600 cup 2011 is druk bezig met de laatste voorbereidingen van deze nieuwe cup.

Dankzij onze verzoeken zijn enkele regels van de FAC Standaard 1600 aangepast zodat de instap van deze mooie klasse lager is geworden. Wij hopen natuurlijk dat we hierdoor weer meer coureurs op de baan kunnen verwelkomen.

De organisatie van de Standaard 1600 cup was al enige tijd op zoek naar webruimte. Samen met partner RaRaRacing.nl heeft de organisatie een eigen website geopend, http://1600.rararacing.nl.

De aanvullende reglementen van deze Standaard 1600 cup kan je terugvinden op deze speciale website voor de Standaard 1600 cup.

Om alle vragen centraal te houden, is ervoor gekozen om alleen het gastenboek van RaRaRacing.nl open te houden. Dit zodat alle informatie, vragen etc op 1 plek worden behandeld.

Het inschrijven voor deze nieuwe cup kon al op de Racing Expo, maar is nu ook officieel geopend. Stuur een e-mail naar 1600cup@gmail.com om je op te geven! Vermeld hierbij je
– Naam:
– Adres:
– Postcode en Woonplaats
– Startnummer:
– E-mailadres:

Heb je nog aanvullende vragen/opmerkingen, mail deze naar bovenstaand emailadres of laat een reactie achter op het gastenboek.

Wij hopen op jullie deelname!

Namens de organisatie van de Standaard 1600 cup

In: Nieuws @ 20:25 — Reacties uitgeschakeld voor Reglementen Standaard 1600 cup bekend