26 mei 2011

“Lenssen Motorsport EuroMaster of BriSCA Formule 2”

Ter Apel- Op zondag 26 juni zal er tijdens het Nederlandskampioenschap Ovalracing in Ter Apel tevens gestreden worden om de EuroMaster titel bij de BriSCA Formule 2. Deze wedstrijd die op de kalender staat van de BriSCA F2 organisatie uit de UK, zal dit seizoen ongetwijfeld één van de hoogtepunten worden voor de Stockcar Formule 2 coureurs op het continent.

Lenssen Motorsport uit Baarlo is de hoofdsponsor van dit evenement en hiermee is de titelstrijd dan ook omgedoopt in de “Lenssen Motorsport Euromaster of BriSCA Formule 2”. Samen met enkele andere sponsoren maken zij dit evenement mede mogelijk. Voor de coureurs zal dan ook een goed gevulde prijzenpot beschikbaar zijn.

Op de korte baan, de 350 lange oval, zal er middels twee plaatsingsmanches gestreden worden om een startpositie in de EuroMaster finale. In deze finale zal de coureur met de meeste punten vooraan mogen starten. De vierde manche zal in het teken staan van de revanche!

Op zaterdagmiddag 25 juni kan er getraind worden op het circuit. Daarnaast bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de races van donderdag 2 juni (Hemelvaartsdag) a.s. Dan wordt namelijk de tweede wedstrijd uit een serie van zes verreden die meetellen voor het Int. Nederlandskampioenschap Ovalracing 2011. Een uitgelezen kans om de perfecte afstelling voor de EuroMaster wedstrijd van 26 juni te vinden.

De N.N.O. ontvangt graag de vooraanmeldingen voor deelname aan de EuroMaster wedstrijd van 26 juni. Aanmelden kan via; info@ovalracing-terapel.nl of 0599-413106.

In: Nieuws @ 19:35 — Reacties uitgeschakeld voor “Lenssen Motorsport EuroMaster of BriSCA Formule 2”