25 juli 2011

Bestuur ACON extra bijeen voor organisatie NK Stockcar 14 augustus

Afgelopen week is het bestuur van de ACON extra bijeen geweest voor de organisatie van het NK Stockcar op zondag 14 augustus a.s. Er worden op deze dag zeer veel coureurs verwacht. Alleen al bij de F1 wagens meer dan 75!!
Dat vraagt voor deze dag toch wel een strakke organisatie. Door het grote aantal inschrijvingen zullen de manches vol zijn (meer dan 20 auto’s per manche) en zal ook het aantal manches op het maximum komen te liggen.

Net als vorig jaar kunnen alle Stockcar rijders een startpremie tegemoet zien van € 100,00 per wagen. Dit bedrag zal bij de prijsuitreiking aan de aanwezigen worden uitgereikt.

Om het deze dag allemaal voorspoedig te laten verlopen heeft het bestuur het volgende besloten.

» Het toegangshek gaat zondag om 8.00 uur open
» Alle rijders dienen zich te houden aan de aanwijzingen van de vrijwilligers voor het parkeren op het rennerskwartier. Men dient allen krap te parkeren.
» Auto’s die niets te zoeken hebben in het rennerskwartier, dienen te parkeren bij de “gewone” auto’s, dus in de vakken van de bezoekers.
» Het maximale aantal rijders voor de finale races bedraagt 35 stuks.
» De uitslagen van de manches zullen buiten de jury wagen opgehangen worden. Tijdens deze zeer drukke dag is het niet mogelijk om uitslagen te bekijken IN de jury wagen.
» De briefing voor de rijders is voor deze dag is om 11.15 uur op het middenterrein van de cross
» De opstelling van de 1e manche is om 11.45 uur. Om 12.00 uur valt de eerste vlag en kunnen de races een aanvang vinden. (Dit staat ook in de afgegeven vergunning)
» Uiterlijk om 18.00 uur zullen de races afgelopen zijn. ( Dit staat ook in de afgegeven vergunning)

Loonbedrijf Hoogland heeft de baan reeds in prima conditie gebracht. Ook de dagen voor aanvang van de races zal Loonbedrijf Hoogland zich ontfermen over de baan.
Resultaat moet zijn dat de baan op de 14e augustus in een zo goed mogelijke staat moet zijn.

Indien noodzakelijk wordt voor aanvang van elke manche licht gesproeid. Dit om alle rijders in dezelfde conditie van de baan te laten rijden. Sproeien is tevens noodzakelijk voor het publiek om de races zo goed mogelijk te volgen.

Verder dient vermeld te worden dat de politie heeft aangegeven dat er deze dag een grootse controle zal worden uitgevoerd. Publiek en rijders zijn derhalve gewaarschuwd.

Entree voor deze dag is € 10,00 en kinderen tot 12 jaar € 2,00.

Verder wenst het bestuur iedereen een fantastische dag!

Namens het bestuur, Hans Kruijer, Secretaris ACON

Bron: ACON Autocross

In: Nieuws @ 11:21 — Reacties uitgeschakeld voor Bestuur ACON extra bijeen voor organisatie NK Stockcar 14 augustus