1 augustus 2011

World Cup Venray 2011 .. Deelname uit Nieuw Zeeland en Stockcar F1-nieuws

F1 deelname uit Nieuw Zeeland, kampioen Peter Rees
Uit Nieuw Zeeland zal niemand dan de kampioen Peter Rees overkomen om deel te gaan nemen aan de World Cup Stockcar f1 te Raceway Venray. Peter Rees zal naar aller waarschijnlijkheid gaan rijden in één van de Stockcars f1 van Gerrit Zwerver (#19).

Het is de 2e keer dat Peter Rees overgevlogen komt naar Nederland. Enkele jaren terug reed hij ook mee in de Stockcar F1 van Evert van den Berg (#12).

We verwachten deze keer veel van Peter Rees daar hij nu met topmateriaal rijdt aangezien de zoon van Gerrit Zwerver, Harmen Zwerver (#195) al heel goede resultaten heeft behaald met de Stockcar F1.

Op de foto hieronder zien we Peter Rees in actie in zijn Nieuw Zeelandse Stockcar F1.

Meer nieuws over deelnemers van het World Cup weekend volgen spoedig.


Proflex Cup Stockcar F1 tijdens World Cup weekend

Op de zaterdag (20 augustus) van het World Cup Stockcar F1 en F2 weekend wordt tijdens de dag finale gestreden om de Proflex cup in de Stockcar F1.
Dit zal voor het nodige vuurwerk gaan zorgen gezien dit een befaamde titel is die iedere Stockcar F1 coureur op zijn verlanglijstje wil vermelden.

Sponsoren 2011 van de Stockcar F1 zijn:
– Proflex
– Xeramic
– GreenZone
– Goodyear

Bron: Raceway Venray

In: Nieuws @ 20:15 — Reacties uitgeschakeld voor World Cup Venray 2011 .. Deelname uit Nieuw Zeeland en Stockcar F1-nieuws