22 augustus 2011

Gary Castell oppermachtig en pakt voor 2de keer World Cup titel

De sfeer en het weer was goed. De Stockcar F1 coureurs maakte zich klaar voor de voorstellingsronde om nog eens voor het laatst alles uit de kast te rijden om de befaamde World Cup Stockcar F1 titel binnen te halen. Na de voorstellingsronde werd het stil en klonken de bekende woorden ‘Start your engines’.

De Stockcar F1 coureurs rijden hun opwarmronde in en na de groene vlag barst het volledige Stockcar F1 geweld los. Direct nam Louw Wobbes #22 de leiding over van Gary Castell #247. Dit duurde maar even want de coureur rijdend voor het Stockcar Team Baarlo, dingt dit niet lang en pakte na 2 ronde’s de leiding weer over van Louw. Louw Wobbes kon goed volgen maar moest naar enkele rondes met een defect zijn Stockcar F1 aan de kant zetten.

De Engelse invasie onder aanvoering van Frankie Wainmann #515 maakte een sterke sprong naar voren door hier en daar wat tikken uit te delen wat voor sommige ook hun einde betekende.
Ron Kroonder #217 kon de aansluiting met Gary Castell net niet maken maar probeerde toch zo dicht mogelijk in de buurt te komen en blijven.

Maar Garry Castell was niet te houden en reed een mooie race waar iedere coureur alleen maar van kan dromen. Hij pakte voor de 2de keer voor Stockcar Team Baarlo de World Cup titel en de meer dan honderden Baarlose fans gaven Garry een staand applaus.

Uitslag World Cup F1 Stockcar 2011
1) Gary Castell #247
2) Ron Kroonder #217
3) Johan Catsburg #99

Bron: Raceway Venray

De overige uitslagen zullen spoedig volgen!!

In: Nieuws @ 18:09 — Reacties uitgeschakeld voor Gary Castell oppermachtig en pakt voor 2de keer World Cup titel