12 september 2011

Ter land, ter zee en in de lucht!

De maand september staat wederom in het teken van een 5 letter woord : REGEN. Het is erg jammer dat er zoveel evenementen letterlijk en figuurlijk in het water vallen. Naar verwachting valt er de komende week niet veel water en met behulp van de zon en de harde wind gaan we ons opmaken voor de 49ste Hallumer autocross.

Op zaterdag 17 september is het dan eindelijk zover en hopen we de afgelaste cross van 27 augustus in te kunnen halen. Een fantastisch deelnemersveld in de volgende klassen:

Regio 1600 HAC klasse
FAC 1600 klasse
Rodeo klasse
Vrije standaard klasse
Stockcar F1 klasse

Op voorhand beloofd het de vrije standaard wedstrijd van het jaar te worden met maar liefst 50 coureurs die in deze klasse aan de start verschijnen. Allemaal zijn ze erop gebrand om voor de laatste keer kans te kunnen maken op de felbegeerde Durk Wagenaar bokaal. Wie mag hem of haar dit jaar de winnaar van deze bokaal noemen, we zullen het zien aan het einde van de crossdag. Ter gelegenheid van deze laatste wedstrijd zijn er speciale t-shirts gemaakt welke te koop zijn in de tent op het rennerskwartier .

Spektakel op de baan en vliegshows in de lucht. Het is namelijk zo dat de vliegbasis op de 17e september ook een open dag heeft. U kunt op deze zaterdag dus genieten van aktie op de autocross baan in Hallum en spektakel in de lucht. Is dit al eens eerder voor gekomen? Volgens ons niet. Alweer een reden om de cross in Hallum niet te missen! Voor de mensen die van ver komen de volgende link om te kijken welke route jullie het beste kunnen nemen om naar Hallum te komen:

http://www.defensie.nl/luchtmacht/luchtmachtbases/leeuwarden/
Graag allemaal tot ziens op zaterdag 17 september aan de Zuidermiedweg in Hallum.

In: Nieuws @ 20:44 — Reacties uitgeschakeld voor Ter land, ter zee en in de lucht!