8 oktober 2011

Musselkanaal op Wielen 9 oktober 2011

Tijdens Musselkanaal op Wielen 2011 zullen er ook diverse demo’s zijn. Team Landy zal dit jaar weer demo’s geven met zijn minipuller, en ook American spinning wheels zal deze keer een demo geven met hun nieuwe aanwinst de Jet-gazonmaaier. Tractorpulling team Impala zal ook een demo geven met hun divisie A 3500 KG vrije klasse. Team Joak karting zal kartdemo’s geven, en Jan-Elze Hummel rijd rond met zijn zelfgemaakte 1:4 Truck/trailer combinatie. Verder zal Durk de Haan aanwezig zijn met een Pulse Motor en met een Volkswagen Caddy met straalaandrijving. Ook zal dit jaar Tractorpullulingteam Total Exeption aanwezig zijn.

Henk Broekema rond rijden met zijn trike en zal kinderen rond rijden. Ivm het grote parcours zal er voor mensen die moeite hebben met het afleggen. van grotere afstanden een Tractor met huifwagen rondrijden.

Dit jaar hebben we er iets geheel nieuws bij, niemand minder dan Kawasaki stuntteam Bleuk uit België. In tegenstelling tot andere jaren zullen er toiletwagens geplaatst worden. Ook is er voor de kinderen heel veel te doen.

Meer info op MusselkanaalopWielen.nl

In: Nieuws @ 19:19 — Reacties uitgeschakeld voor Musselkanaal op Wielen 9 oktober 2011