23 oktober 2011

Bangerstox Lelystad 6 November 2011

Graag zouden wij de bangerstoxklasse nogmaals willen uitnodigen op 6 November tijdens de NOV wedstrijddag waarbij de vaste klasses van de NOV ook aanwezig zullen zijn. Aangezien dat weekend ook de Firecrackcer bangers in Engeland gereden zal worden en menig banger liefhebber er naar toe zal gaan willen wij weten of er genoeg animo is bij de rijders om bangerstox te komen rijden bij de NOV in Lelystad.

Men zal onder dezelfde regels rijden zoals er ook gereden is op de crossdag welke ons zeer goed bevallen is en daarom nogmaals een uitnodiging aan de bangerstoxcoureurs. Men zal wel wederom aan de geluidsnorm moeten voldoen want teveel decibels is helaas niet meedoen.

Er zal ‘s morgens getraind mogen worden zodat, als men teveel decibels maakt je er nog iets aan kunt doen en je toch mee kan doen met de wedstrijd.

Men kan vanaf vandaag zich inschrijven voor de bangerstoxklasse bij Dave van Haarlem door middel van een mailtje naar info@vanhaarlemautos.nl en vermeld dan meteen je naam, startnummer, wel of geen NAB lid, welke auto, bijnaam en of je een transponder hebt.

Mvg, Dave van Haarlem

In: Nieuws @ 18:25 — Reacties uitgeschakeld voor Bangerstox Lelystad 6 November 2011