4 december 2011

Auto New Kids op Auto-Motorsportdagen Gorinchem

Een week na de premiere van de Film New Kids Nitro, staat de bekende groene Opel Manta van de New Kids op de Auto en motorsportdagen in Gorinchem. Voor alle bezoekers van de beurs is er de mogelijkheid om een foto sessie te maken met de auto. Tevens is het mogelijk om vrij kaarten te winnen voor de film New Kids Nitro.

Tijdens de auto- motorsportdagen zaterdag 17 en zondag 18 December, is er nog veel meer te beleven o.a een meet en greet met de bekende coureurs Jan Lammers en Tim Coronel. In de prachtige beurs hal staan veel standhouders met onderdelen, gereedschappen, race kleding en banden en ook verenigingen die de diverse takken van auto en motor sport willen promoten, exclusieve race auto’s, radiografische drift auto’s,kermis attracties en de Design en Tuning lounge.
Hoe snel kunt je een wiel wisselen van een E.L.M.S race auto( Europese uitvoering van een Nascar), ga de strijd aan om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten.

Het is ons nog gelukt om 2 dragracers en 2 ijsspeedway motoren naar de beurs.

Uniek in Nederland, op het buiten terrein is een spectaculaire race arena aangelegd, hier op worden demonstratie gereden door o.a  Stockcars, Hotrods ,legends, Rally auto’s, Formule Toyota, Racetrucks, B.M.W e30 cup, Tractorpulling, Super Motard, Trialmotoren, Tractor Pulling en karts.

Ook u kunt zelf beleven, hoe het is om met een echte raceauto over het circuit te scheuren, tijdens de demonstratie is er de mogelijkheid om in te stappen in een rally en/of drift auto.

Speciaal voor Rally for kids zijn er diverse rallywagens op het parcour waar de kids kunnen instappen, ook andere teams hebben de mogelijkheid om een co-driver mee tenemen tegen een kleine vergoeding die ten gunste komt van rally for kids.

Voor meer info verwijzen we u naar de website www.auto-motorsportdagen.nl

In: Nieuws @ 19:23 — Reacties uitgeschakeld voor Auto New Kids op Auto-Motorsportdagen Gorinchem