10 februari 2012

2e N-H Autosport Spektakel Venhuizen Pasen 2012

Op 1e en 2e paasdag 2012 , 8 en 9 april, hebben wij het genoegen om na het succes van 2010 voor de tweede keer het “Noord-Hollands Autosportspektakel” te organiseren in combinatie met het Oldtimer Festival te Venhuizen.

Dit evenement vind plaats midden in de driehoek Hoorn–Enkhuizen-Medemblik en werd in 2010 door 12.300!!!! autoliefhebbers bezocht. Wij hebben hiervoor een aparte overdekte 2800 m2 hal in het midden van het complex ter beschikking gekregen.  Om het “Spektakel” nog meer allure te geven worden er ieder uur op het buiten terrein Burn Outs en Drift demo’s gegeven door Drift Team Kok uit Middenbeemster.

Deze hal zouden we graag willen vullen met de enthousiaste medewerking en materiaal van eigenaren. Of het nu karting, wegrace, formule 1 en 2, autocross alle klassen, rallycross of motorrace is. Ook auto’s met een bijzondere uitstraling zoals Hotrods, Dragrace en / of autospeedway, iedereen is welkom.
Zegt het voort!  Wees er snel bij ! Vol is vol! Dan kunnen we de deelnemers aan het grote publiek presenteren. Hun laten zien hoeveel autosport liefhebbers in Noord Holland deze sport bedrijven. Zo kan men de coureurs herkennen wanneer zij als toeschouwers naar het circuit komen.

Wij willen jullie in de gelegenheid stellen om jezelf met je race- of crossauto compleet met je trailer en team te laten zien. Wie weet, loopt er misschien wel een nieuwe sponsor tussen het publiek, waarmee de coureur een interessante deal voor komend seizoen kan maken. Wij hebben voor de deelnemers plaats voor 1 of  2 voertuigen waar je met je collega coureurs jullie sport kunnen promoten. Deelname is gratis !
Heb je interesse om hier aan mee te doen? meldt je dan binnenkort aan. Mail naar woutertina@quicknet.nl Bij vragen bellen naar : 0627013000

Dit alles zal omlijst worden met entertainment, muziek, catering en kindervermaak. Het festival is op beide paasdagen geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Met vriendelijke sportgroet . Wouter van Vugt.  www.vanvugtautosport.nl

Tevens is het www.oldtimerfestival.nl bestuur nog op zoek naar “nieuwe” Oldtimers. Dit om hun evenement van ander materiaal te voorzien. Er zijn elk jaar andere voertuigen  te bezichtigen. Ook hier is de inschrijving nihil . Zelfs bij verkoop!

Inschrijven kan via de website of mail naar: ceesvdrace@gmail.com. Bellen na 20.00u op 0228 542500

In: Nieuws @ 21:18 — Reacties uitgeschakeld voor 2e N-H Autosport Spektakel Venhuizen Pasen 2012