7 maart 2012

Lenssen Motorsport EuroMaster of BriSCA Formule 2

Ter Apel- Door de Noord Nederlandse Ovalracing (N.N.O.) in Ter Apel wordt het seizoen 2012 in stijl geopend. Op zondag 8 april (1e paasdag) zal er tijdens de openingsrace om het Nederlands kampioenschap Ovalracing in Ter Apel tevens gestreden worden om de EuroMaster titel bij de BriSCA Formule 2. Deze wedstrijd die op de kalender staat van de BriSCA F2 organisatie in de UK, zal ongetwijfeld het eerste hoogtepunt worden voor de Stockcar Formule 2 coureurs op het continent.

Lenssen Motorsport uit Baarlo is ook in 2012 wederom de hoofdsponsor van dit evenement en hiermee is de titelstrijd dan ook omgedoopt in de Lenssen Motorsport Euromaster of BriSCA F2. Samen met enkele andere sponsoren maken zij dit evenement mede mogelijk. Voor de coureurs zal dan ook een goed gevulde prijzenpot beschikbaar zijn. Op de korte baan, de 350 meter lange oval, zal er middels twee plaatsingsmanches, waarin gestart wordt middels het grading-systeem, gestreden worden om een startpositie in de EuroMaster finale. In deze finale zal de coureur met de meeste punten vooraan mogen starten. De vierde manche zal in het teken staan van de revanche! Op zaterdagmiddag 7 april kan er van 14:00 tot 17:00 uur getraind worden op het circuit.

De N.N.O. ontvangt graag de vooraanmeldingen van Stockcar Formule 2 coureurs voor deelname aan de EuroMaster wedstrijd van 8 april. Aanmelden kan via; info@ovalracing-terapel.nl of 0599-413106.

Bron: NNO Ter Apel

In: Nieuws @ 20:46 — Reacties uitgeschakeld voor Lenssen Motorsport EuroMaster of BriSCA Formule 2