24 april 2012

Grandprix van Zevenhuizen: Kentie Truckspecials Stockcar F1 cup 2012

Voor de 4e keer staat het Hemelvaartsweekend in het teken van een spectaculaire autocross in Zevenhuizen. Alle reguliere klassen van EZHACO aangevuld met een regioklasse zullen aan de start staan. Speciaal voor regio rijders zal de Bangerstox klasse voor de 1e keer hun opwachting maken. In deze klasse mogen alleen regiorijders starten.

Voor de Kevercoureurs is het de 2e wedstrijd die in het teken staat van de EZHACO kevercup. Na een mooie start in Brakel is Patrick Hoexum de te kloppen man, hij zal veel tegenstand ondervinden van zijn teamgenoten en regio rijders Rene Kennis en Clark Mulder. Als outsider kan zeker Johan Bruin gezien worden die na een aantal jaren weer in deze klasse is gestart.

Voor de Zuid Hollandse Stockcar coureurs is dit de place to be, gestreden wordt om de Grandprix van Zevenhuizen. Dit jaar wordt er gereden om de  Kentie Truckspecials Stockcar F1 cup 2012. Super grote bekers en premies te winnen. Zal het Job Honderd weer lukken om deze felbegeerde Grandprix weg te kapen voor de Zuidhollandse coureurs? De inschrijving is inmiddels geopend. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur,voor meer info en deelnemerslijst kunt u kijken op www.autocross7huizen.nl en www.ezhaco.nl.

In: Nieuws @ 17:22 — Reacties uitgeschakeld voor Grandprix van Zevenhuizen: Kentie Truckspecials Stockcar F1 cup 2012