4 juli 2012

Russische deelname op Euro Pokal wedstrijd in Hoogkerk

Zaterdag 14 en zondag 15 juli vindt de eerste grote Internationale Autocross, de Euro Pokal, van Noord Nederland plaats in Hoogkerk. En het wordt een grote wedstrijd als we naar de voorlopige voorinschrijving kijken. Er staan al 439 coureurs op papier en dat met nog anderhalve week te gaan.

De Euro Pokal wedstrijd staat vooral bekend om zijn vele deelnemers uit onder andere België en Duitsland. Maar voor Hoogkerk heeft zelfs een coureur uit het Russische Moskou zich ingeschreven. Een uniek gebeuren voor de Euro Pokal series en met name voor de organisatie WRO Promotions, die momenteel alles in het werk stelt om van de eerste Euro Pokal wedstrijd in Hoogkerk een groot spektakel te maken. Zo zijn er diverse standhouders aanwezig en ook aan kindervermaak is gedacht met onder anderen een springkussen, kop van jut, suikerspinnen enzovoort. Vrijdagochtend om negen uur gaat de pits open om zo de vele honderden deelnemers welkom te heten. Op het terrein is een grote feesttent aanwezig die zowel vrijdag als zaterdag open is met op zaterdagavond live muziek.

De wedstrijden beginnen zowel zaterdag als zondag om negen uur met de tijdtraining. Voor meer info kijk op: www.wro-promotions.nl

In: Nieuws @ 20:55 — Reacties uitgeschakeld voor Russische deelname op Euro Pokal wedstrijd in Hoogkerk