14 september 2012

Autocross Lellens 15 september 2012

Op 15 september zal op de supersnelle kleibaan van Lellens, gelegen aan de Lellensterweg tussen Stedum en Lellens, de 2e  en tevens de laatste autocross van het seizoen 2012 van de NNCRO worden verreden. Het zal een spannende dag worden want er zal nog vel gestreden worden om het clubkampioenschap.

Aan de start zullen de volgende klassen verschijnen: Standaard 1400 cc – Standaard tot 2 liter – Standaard boven 2 liter – Vrije Standaard klasse en de Renault 4 klasse die tevens hun laatste wedstrijd rijden omdat deze klasse opgeheven word. De damesklasse zal bij voldoende deelname ook aan de start verschijnen maar dat is nog afwachten.

Wel hebben we 2 gastklassen aan de start. De coureurs uit het Noord-Hollands Kampioenschap komen over om een dagje in Lellens te crossen en dat zijn de NHK standaardklasse en de NHK Super Standaard klasse. Dat zijn 2 klassen die altijd voor een hoop spektakel zorgen en er zijn al behoorlijk wat aanmeldingen.

De autocross van zaterdag 15 september begint om 12 uur en het  adres van de baan is Lellensterweg 44 Stedum. Meer informatie staat op de website www.nncro.nl.


Foto: Menne Tillema

In: Nieuws @ 10:35 — Reacties uitgeschakeld voor Autocross Lellens 15 september 2012